Cumpar Ceasuri Bvlgari

bvlgariCeasuri Bvlgari

Ceasurile Bvlgari sunt rezultatul alianței dintre creativitatea și emoția specifice designului italian cu tradiția ceasornicăriei elvețiene. Ceasurile Bvlgari sunt fabricate cu o înaltă precizie, respectând normele de calitate de o extremă stricteșe ale orologeriei elvețiene.

Melanjul între luxul italian și orologeria elvețiană s-a concretizat într-o serie de ceasuri exclusiviste, sub denumirea Bvlgari.

Nașterea unei bijuterii a luxului italian

În 1884, în sectorul luxului din Italia se remarcă o societate nou creată de către familia de sorginte greacă, Boulgaris. După ce se va fi remarcat în segmentul bijuteriei de lux timp de mai bine de jumătate de veac, familia Bvlgari cucerește și piața ceasurilor de lux în 1940.

Un melanj exploziv

În a doua jumătate a secolului XX casa de bijuterii Bvlgari decide consideră oportună lansarea în domeniul orologeriei de lux. În vederea consolidării prezenței în sectorul ceasurilor de lux, casa Bvlgari coopteză doi mari specialiști în orolgeria elvețiană, Daniel Roth și Gerald Genta. Numele acestora se asociază unor modele de ceasuri de top Bvlgari, precum s Daniel Roth Chronographe Papillon și  Daniel Roth Grande Lune, care prezintă tehnologii brevetate, precum mecanismul „papillon” (fluture). Acest mecanism este fixat în centrul cadranului pe un disc, fiecare ac parcurgând pe rând un segment de 180 de grade. Alt model emblematic al mărcii de ceasuri Bvlgari este reprezentat de Daniel Roth Grande Lune, calibrat după luna astronomică, având precizia temporală la lunii, ceea ce îi permite mecanismului să nu aibă nevoie de intervenție manuală timp de 125 de ani.

Colecții de top atemporale

De mai bine de un secol,  Bvlgari reușit să-și impună viziunea stilului italian în bijuterie. Ceasurile Bvlgari desăvârșesc universul Bvlgari, fiind îmbinarea perfectă dintre sublimul estetic italian și arta orologeriei elvețiene. Stilul unic Bvlgari este rezultatul asocierilor îndrăznețe, utilizarea materialelor prețioase, estetica pură și atenția meticuloasă la detalii. Astfel, culorile și formele pietrelor prețioase se declină în temele și motivele inspirate din artă și arhitectură, dând naștere unor capodopere contemporane. Bvlgari trasează o legătură fină între trecut și prezent, conservând o calitate absolută și un design excepțional.

Astăzi, marca Bvlgari prezintă un catalog de douăzeci de colecții, printre care se numără Daniel Roth, Gerald Genta, Assioma, Astrale, Mediterranean Eden și Serpenti. Toate aceste linii au fost făurite în demersul de căutare a alianței dintre creativitatea specific italiană și precizia orologeriei elvețiene.